Wolf Tak & Fix

Takbyte

Takbyte

Är det dags att lägga om taket är det vanligast att man gör takomläggningen med samma takbeklädnad som fanns innan. Detta är delvis för att det enklaste och mest praktiska alternativet och delvis för att det kan krävas bygglov om man ska byta takbeklädnad, vilket gör att det tillkommer mer administration och ytterligare kostnader.

Om du vill få hjälp med din takomläggning kan du kontakta oss på Wolf Tak & Fix AB som är en byggfirma i Gagnef som är experter på takrenovering. Vid intresse kan vi även installera solceller på ditt tak så länge det uppnår kriterierna för solcellspaneler.

Vi hjälper dig med takbytet!
Kontakta oss redan idag.

Fördelar med plåttak

Plåt har använts som takbeklädnad sedan 1500-talet och är än idag mycket populärt på alla typer av fastigheter. Takplåt finns i ett stort antal olika modeller och är vanligtvis tillverkat i stål, aluminium eller koppar. Man kan välja att lägga bandplåt med falsar som ger taket ett exklusivare utseende eller takplåt i olika utföranden och färger som gör att taket kan efterlikna utseendet hos exempelvis takpannor. Nedan kan har våra snickare i Gagnef sammanställt några fördelar med plåttak.

Låt Wolf Tak & Fix hjälpa dig med ditt plåttak

Ska du lägga nytt plåttak kan du vända dig till oss på Wolf Tak & Fix som är en byggfirma i Gagnef som utför tjänster åt både privatpersoner och företag. Våra duktiga plåtslagare och snickare i Gagnef är yrkesutbildade med mycket erfarenhet och utför plåthantverket med stor stolthet. Vi kan hjälpa dig med plåttak, plåtfasader men även tillverka specialdesignade plåtdetaljer.

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök eller för att ta reda på mer om oss. Vi kan inspektera ditt tak, lämna råd och därefter erbjuda dig en offert till ett rättvist pris, utan några förpliktelser.