Wolf Tak & Fix

Snickeriarbeten

Snickeriarbeten​

Det finns en hel del saker att tänka på innan renoveringen sätter igång och det är bra att vara väl förberedd. Under en renovering kommer livet borde din vardag påverkas så lite som möjligt, därför är det viktigt att:

Vi hjälper dig ditt snickeriprojekt!
Kontakta oss redan idag.

Viktigt med goda förberedelser inför din renovering

Förberedelsen är A och O inför din hus- eller lägenhetsrenovering och snickeri. Det finns mycket att planera och för att kunna få en bra prisuppgift är det bra att ha klart för sig vad som måste göras innan en anlitas. Du kan gå igenom rum för rum och tänka igenom vad som behöver göras. Det finns oändligt med möjligheter när du renoverar, både när det kommer till färg och form. Det är också viktigt att du förstår att det kommer ta tid, Rom byggdes inte på en dag.

ROT-avdrag vid renovering

När du utför en renovering av din bostad har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. För att kunna använda dig av avdraget krävs att du äger fastigheten, att du själv är myndig, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in motsvarande belopp i skatt. Du kan erhålla ett avdrag på maximalt 50 000 kronor per år. Vi drar självklart av ditt ROT-avdrag direkt på fakturan, du inte behöver ligga ute med pengarna och slipper även administrationen.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Du kan kontakta oss på Wolf Tak & Fix AB, din byggfirma i Gagnef, för att erhålla mer information om våra tjänster. Du kan även använda kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan höra dina önskemål och lämna rådgivning kring din renovering. Därefter kan vi lämna en offert med ett förmånligt prisförslag, utan att du förbinder dig för något.