Wolf Tak & Fix

Renovering

Renovering

Är det dags att genomföra en renovering av din bostad eller du behöver utföra ett fasadbyte kan du vända dig till oss Wolf Tak & Fix AB, din byggfirma i Gagnef som är experter på alla typer av renoveringar.

Våra kunniga snickare från Gagnef har många års erfarenhet inom branschen och klarar av att utföra alla sorters renoveringar som exempelvis köksrenoveringar eller totalrenoveringar. Vi kan åta oss hela entreprenaden för din renovering vilket innebär att vi tar över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler.

Vi samarbetar med både rörmokare, elektriker och andra yrkesgrupper som har varit verksamma under en lång tid och har goda referenser. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet alltid slutar med ett förstklassigt resultat.

Vi hjälper dig med renoveringen!
Kontakta oss redan idag.

Vad behöver du renovera?

Vi på Wolf Tak & Fix utför renoveringar åt både privatpersoner och företag i hela Dalarna. Alla våra medarbetare är yrkesutbildade och har varit verksamma inom byggbranschen under många år. Det gör att vWolf Tak & Fix alltid utför arbetet professionellt och korrekt, även vid mer avancerade renoveringar. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering, oavsett om det handlar om invändig eller utvändig renovering. Vi kan utföra alla typer av renoveringar som bland annat fasadbyte, takbyte, totalrenovering invändigt men även installation av solceller om du planerar att producera egen grön elektricitet och ditt tak är passar för solcellspaneler.

Låt Wolf Tak & Fix hjälpa dig med renoveringen

ROT-avdrag vid renovering

När du utför en renovering av din bostad har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. För att kunna använda dig av avdraget krävs att du äger fastigheten, att du själv är myndig, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in motsvarande belopp i skatt. Du kan erhålla ett avdrag på maximalt 50 000 kronor per år. Vi drar självklart av ditt ROT-avdrag direkt på fakturan, du inte behöver ligga ute med pengarna och slipper även administrationen.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Du kan kontakta oss på Wolf Tak & Fix AB, din byggfirma i Gagnef, för att erhålla mer information om våra tjänster. Du kan även använda kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan höra dina önskemål och lämna rådgivning kring din renovering. Därefter kan vi lämna en offert med ett förmånligt prisförslag, utan att du förbinder dig för något.