Wolf Tak & Fix

Om oss

Wolf Tak & Fix AB har lång erfarenhet av branschen - Rätt utbildning och behörighet för tjänsterna vi erbjuder gör oss till det trygga valet.

Ett byggföretag med kunden i fokus

Våra snickare finns för privatpersoner, BRF:er och företag i Gagnef och hela Dalarnas län. Med vår långa erfarenhet av bygg och projektledning inom hantverkarbranschen hjälper vi dig att göra verklighet av dina idéer. Vi hjälper dig med allt från enklare renoveringar till kompletta om- och tillbyggnationer. Kontakta gärna vår byggfirma för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig!

Personal på Wolf Tak & Fix AB

Anders Christoffer Nissas

VD

Fredrik Wolf

Hantverkare

Gustav Carlsson

Plåtslagare

Här arbetar vi

Att anlita en duktig snickare ska vara enkelt och okomplicerat – det tycker i alla fall vår byggfirma i Gagnef. Vi hjälper dig med allt från stora till små uppdrag inom snickeri, renovering och takläggning. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och involverad genom hela processen. Dessutom har vi som mål att ALLA ska ha råd att anlita vår byggfirma!

Ditt trygga val av byggföretag i Gagnef

Byggföretaget Wolf Tak & Fix AB är en trygg leverantör för ditt kommande snickeriprojekt i Gagnef med omnejd. Med oss får du erfarna snickare som kan hjälpa dig med allt inom renovering, snickeriarbeten och installation och/eller renovering av tak. Vi tummar aldrig på varken kvalitet eller pris, och dessutom erbjuder vi kanske marknadens bästa garanti till alla våra fantastiska kunder. Varmt välkommen att boka in ett gratis hembesök och få en offert redan idag!