Wolf Tak & Fix

Köksrenovering

Köksrenovering

Dags att renovera köket? Då har du kommit till rätt plats. Hos Wolf Tak & Fix erbjuder vi ett brett utbud av snickeri- och renoveringstjänster. Om du behöver hjälp med ditt kök, kan vi guida dig genom hela processen från planering och idéer till ett fullständigt renoverat kök.

Oavsett om det gäller köksrenovering i Dalarna eller ombyggnation av andra utrymmen, är det av yttersta vikt att välja hantverkare noggrant. Vi har omfattande erfarenhet inom köksrenovering och naturligtvis innehar vi alla nödvändiga behörigheter och certifikat för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi tar hand om hela processen ”in-house”, vilket ger dig full kontroll över resultatet. Du kan dela dina idéer, tankar och förslag med oss, och vi hjälper dig hela vägen till slutförandet.

Vi hjälper dig med ditt kök!
Kontakta oss redan idag.

ROT-avdrag vid renovering

När du utför en renovering av din bostad har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. För att kunna använda dig av avdraget krävs att du äger fastigheten, att du själv är myndig, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in motsvarande belopp i skatt. Du kan erhålla ett avdrag på maximalt 50 000 kronor per år. Vi drar självklart av ditt ROT-avdrag direkt på fakturan, du inte behöver ligga ute med pengarna och slipper även administrationen.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Du kan kontakta oss på Wolf Tak & Fix AB, din byggfirma i Gagnef, för att erhålla mer information om våra tjänster. Du kan även använda kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan höra dina önskemål och lämna rådgivning kring din renovering. Därefter kan vi lämna en offert med ett förmånligt prisförslag, utan att du förbinder dig för något.